Hlavní obsah

Top 5 nejsledovanějších českých hudebníků pod lupou: Co sází na své profily?

Top 5 hudebníků na českém Instagramu: Kdo mezi ně patří?Video: Mikuláš Pejcha, Seznam Zprávy

 

Reklama

Profily nejsledovanějších hudebníků u nás mají svá specifika. Jaká? To jsme probrali s odbornicí na sociální sítě Kristýnou Gregorovou.

Článek

Bez sociálních sítí bychom my běžní smrtelníci nejspíš přežili. Citelně by to zasáhlo ty, kteří se drží na předních příčkách sledovanosti. A není řeč jen o blogerech, youtuberech nebo celebritách. Stejnou měrou se to v dnešní době dotýká hudebníků. Sledovanost vyjadřuje nejen prestiž, ale také oddané publikum, ke kterému mohou promlouvat, nebo mu nabízet sponzorované příspěvky. Nezaměňujme to ale rozhodně s uměleckou kvalitou.

Zaměřili jsme se na české hudebníky, kteří jsou na síti Instagram nejlepší z nejlepších. Podíváme se na jejich profily, počty sledujících i oblíbené příspěvky. A jestli si přízeň zasluhují svými příspěvky nebo statusem celebrity, probereme s kolegyní Kristýnou Gregorovou, která je na poli sociálních sítí jako doma.

Mezi nejsledovanější u nás patří Shopaholic Nicol, Leoš Mareš, Petr Lexa, Dara Rolins, Ben Cristovao a Monika Bagárová.

Se čtvrt milionem sledujících nás baví finalistka Superstar Monika Bagárová. Postuje hlavně selfíčka a fotky s hudebními kolegy. Pěvecké kvality na to, aby si zasloužila pozornost, rozhodně má, ale jak jsou na tom její příspěvky?

To se dozvíte v úvodním videu.

Pořad Slavní sledujte každý všední den v 10:30 a v 18:45 v celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované