Hlavní obsah

Druhá Bridget Jones? Film I Feel Pretty dá odvahu nést kila navíc se sebevědomím

Video: Barbora Marková, Reuters

 

Reklama

Americká komedie I Feel Pretty má za sebou svoji světovou premiéru. Film vtipně vypráví příběh zamindrákované Renee, která se po úderu do hlavy probudí jako nejkrásnější a nejvíc sexy žena na celém světě.

Článek

Hlavní role se chopila známá americká komička Amy Schumer. Hraje postavu ženy, která denně bojuje s nízkým sebevědomím. To ale jen do té doby, než se po velmi ošklivém pádě ve fitness centru probudí s pocitem, že je nejkrásnější a nejvíc sexy žena na planetě. Se svým nově nabytým sebevědomím si začíná užívat života plnými doušky. Vše jen do té chvíle, než si uvědomí, že to byla jen iluze a její vzhled se vůbec nezměnil.

„Hrozně se těším na tu reakci od diváků. Celý dnešní večer je vlastně o oslavě toho všeho. Až se na to lidé kouknou, uvidí, že film opravdu nese poselství o znovuposílení žen a o tom mít rád sám sebe. Je to opravdu milý snímek, který ve vás zanechá dobrou náladu,“ říká představitelka Renee Amy Chumer.

Na červeném koberci v Los Angeles se k tématu sebevědomí vyjádřil i její herecký kolega Rory Scovel. Ve filmu ztvárňuje muže, se kterým se Renee seznámí těsně po svém pádu ve fitness centru. „Je to hodně o nedostatku sebevědomí a myslím, že je to něco, co je vypovídající pro každého. Mám pocit, že si myslíme, že jen ženy mají tyto nejistoty kvůli společenskému tlaku, což je pravda, ale myslím, že někteří muži zažívají něco podobného,“ dodává herec Rory Scovel.

Ještě než se film stihl dostat na červený koberec, má už za sebou první kritiky. Asi nejvýrazněji se do komedie opřela americká stand-upová komička a kolegyně Amy, Sofie Hagen. Na svém twitterovém účtu sdílela článek, který se o komedii zmiňuje jako o zklamání a o trapném, secondhandovém počinu.

„Byl jsem zklamaný, že někdo je schopný odsoudit něco, co ještě neviděl. Po celé zemi jsme měli projekce a ani jednou si nikdo nestěžoval. Takže je to mrzuté, když si lidé dělají názor, aniž by to viděli,“ obhajuje svůj film spolurežisérka a spoluscenáristka Abby Kohn.

Ve vedlejších rolích se mihnou třeba supermodelka Naomi Campbell, herečka Michelle Williams nebo známá modelka Emily Ratajkowski.

Popřemýšlet o svém sebevědomí a hlavně se pobavit můžete už za dva měsíce. Komedie se do českých kin vydá 21. června letošního roku.

Jak vypadá Amy Schumer oblečená jen ve spodním prádle? Podívejte se na úvodní video.

Pořad Slavní sledujte každý všední den v 10:30 a v 18:45 v celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované