Hlavní obsah

Trumpův provokativní tweet, kdy škodí procházka a střídmé vánoční večírky

Den očima Martiny Spěváčkové.

 

Reklama

Jaké události přinesla středa s datem 13. prosince? Vybírala Martina Spěváčková.

Článek

Vedení amerických společností čelí požadavkům na omezování výdajů, zlepšování firemní morálky a letos také potírání sexuálního obtěžování. Proto budou vánoční večírky v USA trochu umírněnější.

Není pravda, že osobám středního věku a seniorům dělají procházky vždy dobře. Italská studie přišla s tím, co většina lidí už dávno tušila: lepší je chodit v parcích než po frekventovaných ulicích.

Americký prezident Donald Trump v provokativním tweetu obvinil demokratickou senátorku Kirsten Gillibrandovou, že jej prosila o příspěvky na svou kampaň a „udělala by pro ně cokoli“. Je to další kolo střetu obou politiků poté, co senátorka v pondělí vyzvala prezidenta k rezignaci kvůli obviněním, že sexuálně obtěžoval ženy.

Britští princové William a Harry se na červeném koberci v Londýně připojili k tvůrcům již osmého dílu ságy Hvězdných válek, kteří přijeli film představit na evropskou premiéru. Zvěsti, že si princové ve filmu rovněž zahráli, ale královský palác ani režisér nepotvrdili.

Fakultní nemocnice Olomouc má speciální sanitku pro obézní pacienty. Pořídila ji za zhruba tři miliony korun. Zdravotníci se tak už při transportu obejdou bez pomoci hasičů či party silných mužů.

Reklama

Související témata:

Doporučované