Hlavní obsah

Týden nevyrábíme. Firma poslala všechny zaměstnance na luxusní plavbu Karibikem

Zaměstnanci nábytkářské firmy dostali za odměnu luxusní plavbu Karibikem.Video: Marie Vladyková

 

Reklama

Osm set zaměstnanců výrobce kuchyňského a koupelnového nábytku vyrazilo na luxusní dovolenou za odměnu.

Článek

Americký výrobce kuchyňského a koupelnového vybavení Bertch Cabinet si svých zaměstnanců očividně cení. Zaplatil jim pětidenní plavbu po Karibiku na luxusní zámořské lodi. Bonus dostali jako odměnu za zotavení z krize a dosažení obchodních cílů pro uplynulý rok.

Zhruba osm set zaměstnanců firmy, která sídlí ve městě Waterloo ve státě Iowa, muselo nejprve překonat 2500 kilometrů do floridského Miami. Tam jim společnost zaplatila nocleh v pětihvězdičkovém hotelu InterContinental, aby v pondělí mohli nastoupit na zámořskou loď Carnival Victory.

Společnost Bertch Cabinet se na svém profilu na Facebooku omluvila zákazníkům, že do 16. ledna neposkytuje žádné služby. A popřála všem zaměstnancům šťastnou cestu.

Při pětidenní plavbě navštíví ostrov Key West a stejnojmenné město jihozápadně od Floridy nebo mexický ostrov Cozumel u poloostrova Yukatán.

Loď Carnival Victory, na které se zaměstnanci nábytkářské společnosti plaví, byla spuštěna na vodu v roce 2000. Má třináct palub, dlouhá je 272 metrů a může na ní plout 2 754 cestujících a 1 100 členů posádky.

Foto: Instagram - brian0sadler

Zaměstnanec Bertch Cabinet Brian se již nalodil a na Instagramu sdílí své zážitky z plavby.

Loď láká cestující například na atrium, které prochází devíti palubami, mezi nimiž se mohou lidé pohybovat čtyřmi prosklenými výtahy. Bavit se mohou v hale, do které se vejde 1500 pasažérů. Nebo mohou sledovat filmy ve venkovním kině, a to přímo z bazénu.

Za plavbu v nejžádanějším zimním období, v nejprostornější a nejluxusnější kajutě, která má i balkon, zaplatí cestující v přepočtu 19 tisíc korun. Naopak nejlevnější kajuta bez okna vyjde pasažéra na 9 tisíc.

Reklama

Doporučované