Hlavní obsah

Už nechci dělat Toulavou, nová deska bude víc dospělejší, svěřil se idol dívčích srdcí Sebastian

Muzikant Sebastian s mladou zpěvačkou Adélou Částkovou si nenechali ujít zahradní party.Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Je mladý, krásný a fanynky ho milují. Zpěvák Sebastian se objevil na zahradní party, kde zazpíval s celou kapelou. Po vystoupení se nám kluci kromě plánů na léto svěřili i s podrobnostmi ohledně nové desky.

Článek

Prostory známého Slovanského domu v centru Prahy dostaly nový kabát. Představení upravených zahrad s nádherným uměleckým dílem Federica Díaze si nenechaly ujít ani naše známé tváře. Hvězdným hostům zazpíval svoje největší hity Sebastian. Mladý nadějný zpěvák, jehož fanynky milují hlavně pro jeho hit Toulavá, za který také získal Českého slavíka za nejsledovanější českou skladbu na internetu.

„Od té doby, co jsme vydali Toulavou, se stalo v mém životě strašně moc takových zásadních věcí, který ovlivnily moji osobnost. A to samé všechny koncerty, které jsme s kluky najezdili,“ říká Sebastian.

Změna v životě se podle zpěvákových slov také brzy promítne do jeho tvorby. S kapelou chystá na příští rok úplně novou desku. A bude prý velkolepá. S lepším zvukem a hlavně - dospělá.

„Těšíme se na to, bude to jiné, snažíme se to udělat hodně jiné oproti Toulavé, aby to bylo takové dospělejší,“ potvrzuje změnu bubeník Dominik Smutný.

Nová deska se nezadržitelně blíží. Kluci už vybírají singly. „Máme dva takové favority. Pracovní název jedné písničky je Měsíc a druhý Nemůžu to zastavit. A zrovna tady u toho stolu jsme se dneska domluvili, že pojedeme na jedno soustředění, kde toho zkusíme udělat ještě víc. My těch písniček máme třeba šest, ale zkusíme toho udělat ještě víc,“ slibuje zpěvák.

S hudební novinkou na pódiu zazářila mladá a stejně nadějná zpěvačka Adéla Částková. Vůbec poprvé a s novou image veřejně představila svůj nový singl Call out. „Bude to něco úplně jiného, než jsou ode mě lidé zvyklí. Bude to trošku RnB smíchané s popem. Strašně se těším na reakce, bude to trošku kontroverzní, tak uvidíme, jak na to lidé zareagují. Já věřím, že dobře, mně se to straně líbí, je to pecka,“ uzavírá pohledná zpěvačka.

Co Sebastiana štve na práci muzikanta, se dozvíte v úvodním videu. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované