Hlavní obsah

V divadle se vyřádím, po práci před kamerou se mi stýská, prozradila Yvetta Blanarovičová

Yvetta Blanarovičová hostem ve studiu Slavných.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Herečka Yvetta Blanarovičová je známá především jako představitelka čertíka z filmové pohádky Princezna ze mlejna nebo čarodějnice Černavy z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci.

Článek

Být známý kvůli jedné roli může být pro herce prokletím. Blanarovičová si však nestěžuje a je vděčná: „Také jsem mohla točit a točit a diváci by vůbec nevěděli, kdo jsem. Jak říká Zdeněk Troška, rodí se více a více dětí, které Princeznu ze mlejna neviděly, a tak má pořád svého diváka. Tak v tom je výhoda pohádek.”

Herečka a zpěvačka nyní hraje v několika divadelních představeních a muzikálech. Přestože ji divadlo baví, ráda by se vrátila před kameru: „Jeden z mých oblíbených režisérů se mě dotazoval na jednu filmovou roli. Byla bych nesmírně vděčná, kdyby se mi povedlo vrátit před kamery, protože se mi po této práci stýská,” prozradila Yvetta.

Nadále se věnuje i svojí nadaci La Sophia. Ta už po několikáté vybírá ty nejtalentovanější děti z dětských domovů, kterým sponzoruje hudební a sportovní aktivity. A děti ji milují: „Když se jich zeptáte, vždycky říkají: Yvetta je hodná, ale přísná,” směje se zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Doporučované