Hlavní obsah

Vánoce na Seznamu: užitečné Vyhledávání, chytrý rádce Zboží.cz i mobily

Ilustrační foto.

Reklama

Česká internetová jednička Seznam.cz letos podporuje své služby a produkty v několika vánočně zaměřených kampaních. Seznam.cz Vyhledávání uživatelům nově přináší speciální sváteční obsah, nákupní rádce Zboží.cz upozorňuje díky praktickým funkcím na nejvýhodnější vánoční nákupy a mobilní telefony Samsung Galaxy A40 a A20e nabízejí rychlý přístup k seznamáckým službám. Podpory se dočká i Televizeseznam.cz a její sváteční obsah.

Článek

Kampaně na Seznamu jsou letos zaměřené vyloženě vánočně a jejich cílem je zpříjemnit uživatelům svátky a pomoci jim s výběrem i nákupem dárků. Česká internetová jednička letos podporuje například svou službu Seznam.cz Vyhledávání a uživatelům přináší vánoční tematický obsah přímo v rámci vyhledávání.

Pro stávající i nové uživatele nabízí přidanou hodnotu v podobě obsahu zaměřeného na česká vánoční témata a nabízí cenné tipy a související zpravodajský i lifestylový obsah. Lidé se tak mohou nechat inspirovat například při pečení cukroví nebo chystání sváteční výzdoby.

Uživatelé si tak díky přidaným kartám a doplňkovému souvisejícímu obsahu vyzkouší kvalitu výsledků vyhledávání vybraných vánočních klíčových slov. Obsah se jim tedy zobrazí nejen v rámci bannerové kampaně, ale i při hledání určitých výrazů s vánoční tematikou. Kampaň proběhne v prosinci v rámci self-proma na domovské stránce Seznam.cz a nechybí ani sociální sítě a PPC kampaně.

„Uvažujeme, že bychom podobné tematické sekce vytvářeli i pro další zásadní události v roce. Obsah by opět vycházel z trendových témat v našem Vyhledávání. Naším cílem je zkracovat uživatelskou cestu k sezónnímu obsahu,“ uvádí Monika Mašková, brand manažerka Vyhledávání Seznam.cz.

Srovnejte si to, ať máte bohatšího ježíška

Velkou vánoční kampaň má letos i nákupní rádce Zboží.cz. Promo vyzdvihuje hlavně praktickou funkci srovnávače, která je v době vánočních nákupů pro uživatele zásadní. „Chceme dát lidem vědět, že na Zboží.cz si srovnají nabídky několika e-shopů a jednoduše a pohodlně si vyberou vánoční dárky za tu nejlepší cenu,“ říká Jan Kriegel, manažer nákupního rádce.

Kampaň, jejíž hlavní slogan je „Srovnejte si to, ať máte bohatšího ježíška“, probíhá na Nově, Primě a na Televizi Seznam, rádiích Expres FM a Classic Praha, v printu, v síti kin CineStar i na in-house onlinových médiích. V mediamixu nechybí také YouTube nebo Facebook. Kampaň trvá do 13. 12. 2019.

Telefon od Seznamu ukazují i influenceři

Seznam.cz upozorňuje také na mobilní telefony Samsung Galaxy A40 a Samsung Galaxy A20e se seznamáckými aplikacemi. „V první fázi kampaně motivujeme potenciální uživatele ke koupi mobilu jako dárku pod stromeček, ve druhé fázi naváže výzva k využití povánočních slev,“ upřesňuje Jan Pačovský, brand manažer Seznam.cz.

Kampaň zahrnuje self-promo napříč službami Seznamu, například na domovské stránce Seznam.cz, na obsahových webech Novinky.cz, Super.cz, Sport.cz či Sbazar.cz. Sdělení podporuje i rádio Expres FM, deník Právo a sociální sítě nákupního rádce Zboží.cz. Nově se zapojují také in-house a externí influenceři. Spolupráce s nimi probíhá ve spojení s agenturou WeDigital. Kampaň poběží až do ledna 2020.

K svátkům patří i silvestrovské speciály, nebudou chybět ani na Televizeseznam.cz

Na Vánoce se lidé mohou těšit také na speciální vánoční obsah na videoportálu Televizeseznam.cz i na terestrické Televizi Seznam. O filmech, dokumentech, silvestrovských speciálech, nových dílech pohádek a seriálech se diváci dozví díky kampani, která poběží v prosinci v rámci self-proma, na sociálních sítích, rádiu Expres FM i v deníku Právo.

Reklama

Doporučované