Hlavní obsah

Vděčím jim za dobrou angličtinu, říká zpěvačka Lenny o rodičích

Zpěvačka Lenny přichystala fanouškům novinku s názvem Lovers Do.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Lenny, pětadvacetiletá zpěvačka slaví úspěchy na každém kroku. Po dobití českých hitparád, se jí daří také v Německu a i v Itálii. I nový singl s názvem „Lovers Do“ dokazuje, že i čeští interpreti mohou úspěšně reprezentovat naši zemi v zahraničí.

Článek

„Tento singl ke mně přišel od Marcela Procházky, který je výborný písničkář. Býval to člen mé kapely, než se spustil na dráhu doktora, ale tahle věc se mi velmi líbila. Marcel tu písničku zamýšlel jako lochnesku lásky. Divokou rozepři, když se lidé nenávidí a milují,“ prozradila Lenny o svém novém hitu, který boduje v několika evropských zemích.

Znakem Lenny je nakřáplý hlas a dokonalá angličtina. Za to vděčí svým rodičům. „Máma s tátou mě přihlásili ve třech letech do školky, která byla zaměřená na angličtinu. Já to beru jako obrovský dar od svých rodičů. Dali mi dar řeči, kterou od sebe neodpářu. Hraje to velkou roli v mojí muzice. Byla jsem zvyklá odmalička být ve společnosti anglických a amerických dětí."

Zpěvačka je šťastná nejen v pracovním životě, ale i v soukromém. Její srdce si získal rapper Marpo, se kterým randí už více než rok. Jak vypadá jejich běžný den a co spolu nejraději dělají? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované