Hlavní obsah

Vegas svou show kazí hokej, stěžují si fanoušci. Tým výtky neřeší a jde za historickým úspěchem

Úvodní show Vegas je terčem hokejových fanoušků. Video: Karolína Bulisová

 

Reklama

Před rokem neměli Vegas Golden Knights na soupisce žádného hráče, nikdo v hokejovém světě nevěřil, že se tým dostane do play-off. O dvanáct měsíců později baví tým z nevadské pouště hokejový svět. Jenže někteří fanoušci jsou na Golden Knights naštvaní.

Článek

Už od prvního utkání základní části předchází domácím zápasům Vegas Golden Knights zajímavý program. Patří k němu i nápaditý videomapping na ledě. S postupem týmu kouče Gerarda Gallanta do bojů o Stanely Cup se předzápasová show ještě vylepšila. Rytíř na bruslích už tak na ledě pokořil krále z Los Angeles, žraloky ze San José, a dokonce i stíhačky z kanadského Winnipegu.

Teď jim v cestě stojí Washington, který na ledě znázornila pětice mužů v červených kápích. Na led byl promítnut kanon, který svou střelou udělal do ledu díru a Washington pohltil. Fanoušci Vegas byli nadšení. Jenže to nebylo vše. Na ledě se vzápětí objevil slavný hlasatel z boxerských ringů Michael Buffer a představil sestavy.

Las Vegas je po celém světě známé pro bohatý noční život a předzápasová show místního hokejového týmu k tomu sedí. Jenže fanoušci napříč Spojenými státy jsou pohoršení, někteří až naštvaní. Na facebookové stránce NHL se množí komentáře, že Vegas svou show znevažují hokej a mají předzápasový program až moc dlouhý. Podle mnohých by na úvod bohatě stačila americká hymna.

Podívejte se na část předzápasového programu před prvním utkáním finále Stanley Cupu:

Video: Seznam Zprávy

„Šel jsem si zahrát poker, dal jsem si čtyři šlofíky, podíval se na 11 dílů seriálu, jel jsem na Grand Canyon a zpět a předzápasová show stále nebyla u konce,“ okomentoval program jeden z fanoušků Washingtonu.

Komentáře se stále množí. Některé fanoušky pobouřilo, že Vegas od bohaté show neupustili ani na Memorial Day. Tedy na den, kdy si Američané připomínají vojáky padlé na zahraničních misích.

Jenže ve Vegas si z negativních komentářů nic nedělají. Fanoušci si užívají jedinečnou atmosféru. A hráči Vegas dál kráčí za historickým úspěchem. Od zisku Stanley Cupu je dělí už jen tři vítězství.

Reklama

Doporučované