Hlavní obsah

Video: Nevídané, britská královna se při rozhovoru začala chichotat

Bez komentáře: Britská královna se během videohovoru s vojáky nečekaně uchechtla. Pobavil ji jeden z vojáků, když se pochlubil, co dělá ve volném čase.Video: twitter.com/RoyalFamily

 

Reklama

Panovnici přiměla koronavirová krize využívat jako pracovní pomůcku videokonference. Při té poslední se 94letá Alžběta II. skutečně pobavila.

Článek

O britské královně se říká, že je ve skrytu duše vtipálek. V minulosti se to projevilo třeba tehdy, když si během pobytu na svém panství Balmoral vystřelila z amerických turistů, kteří ji nepoznali.

Vtipkuje. Ale přímo pochechtávat se? To u panovnice moc často neuslyšíte.

Teď jí k této reakci přiměl Shanwayne Stephens během videokonference, již královna vedla s britskými vojáky, kteří slouží na zahraničních misích. Vyptávala se jich, kde jsou a co tam dělají, kdy viděli rodinu a tak podobně.

Stephens se své královně svěřil, že když zrovna neslouží u RAF, věnuje se bobování. Svobodník je totiž členem jamajského bobového týmu.

„Safra!“ zareagovala královna. A následně se začala chichotat.

Pak ji zajímalo, jak vlastně trénoval, když byly během pandemie tělocvičny zavřené. A odpověď ji znovu rozesmála, protože Stephens řekl: „Třeba jsem namísto cvičení tlačil auto ulicí sem a tam.“

Stephens doufá, že se zúčastní příští zimní olympiády v roce 2022 v Pekingu. Proto pilně trénoval i během koronavirové pauzy.

Královna chtěla prostřednictvím videohovoru podpořit vojáky v jejich práci a zároveň ji zajímalo, jak je při jejich činnosti ovlivnila nečekaná situace. Například Barrie Terry, který působí na mírové misi v Bamaku v Mali, se nemohl podívat za svou rodinou. Důvodem byly zrušené lety. Třetí zpovídanou byla Sophie Levy, jež je na své první vojenské misi.

Královna na závěr všem poděkovala za to, že měla možnost je poznat, a popřála jim hodně štěstí.

Reklama

Doporučované