Hlavní obsah

Video: Zásah policie proti muži, který zřejmě u Čáslavi přepadl poštu a hasicím přístrojem zranil ženu

Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Poštu v obci Tupadly u Čáslavi přepadl v pátek neznámý pachatel. Při přepadení zranil pracovnici pošty hasicím přístrojem. Video podle svědka údajně ukazuje zásah policie proti pachateli.

Článek

Podle svědka přepadení spáchal už dříve trestně stíhaný muž, který by měl být v současné chvíli zadržen. Ženu na poště měl podle informací Seznamu napadnout útočník hasicím přístrojem. Na videu nad článkem je vidět zadržení údajného pachatele na náměstí v Čáslavi.

Policie ale zatím nepotvrdila informaci, že by byl v souvislosti s případem někdo zadržen. Podle zjištění Seznamu totiž vyšetřování pokračuje a je na něj uvaleno informační embargo.

„Došlo k přepadení pobočky peněžního ústavu. Pracovnice pobočky utrpěla zranění a po ošetření byla propuštěna do domácího ošetřování. Neznámý pachatel po odcizení finanční hotovosti z provozovny uprchl a na místě zanechal podezřelý balíček. Ten prohlédl přivolaný pyrotechnik, aby vyloučil nástražný výbušný systém,” uvedla v pátečním prohlášení policejní mluvčí Vendula Marečková pro server svoboda.info.

Podle policie je pachatelem muž ve věku 40 až 45 let, 170 centimetrů vysoký, střední postavy s kratšími hnědými vlasy. V době útoku měl oblečenou sportovní soupravu a hovořil česky.

Reklama

Doporučované