Hlavní obsah

Šneci na obličeji a další soukromé vášně Olgy Lounové

„Je to příjemné a pomáhá to pleti," komentuje zpěvačka Olga Lounová svéráznou kosmetickou proceduru.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Má spoustu zájmů, ráda zkouší něco nového, aby oživila vystoupení. Kvůli náročným sportovním aktivitám o sebe musí dbát na fyzioterapii i kosmetice. A ještě se věnuje několika charitativním projektům. To vše nám ukázala při natáčení pořadu Moje místa.

Článek

Od dětství miluje auta, po velké roli ve filmu Tacho začala závodit, jezdí rally i drifty. Dokáže „tančit s autem”, i když má momentálně utrženou převodovku. Zakouří celou kabinu a možná je dobře, že televize zatím nevysílá ve 4D, protože ten zápach spálených gum nepotřebujete mít v bytě.

V autě působí, že je ve svém živlu. Co ji na závodění baví? „Je to jako houpačka nebo klouzačka, když jsme byli malí. Mám pocit, že jsem dítě, když se dostanu do smyku. Jako bych byla v meditativním stavu, když mě auto poslouchá a já si hraju,” vysvětluje Olga.

Jak tedy co nejvýstižněji stručně popsat natáčení s Olgou Lounovou? Štáb za ní vlál. Kluci z její kapely prozradili, že nejsme sami, kdo měl ten pocit. Pro ilustraci: Večer před natáčením vystupovali na jižní Moravě, nad ránem dorazili domů a na podvečer Olga naplánovala zkoušku, abychom ji mohli natočit. A další den jsme točili znovu…

Možná žije tak hekticky, protože několikrát do roka odjede na pár týdnů do USA, kde má pracovní vízum a uspěla v tamní hitparádě. O tom bude řeč v Intimních zpovědích, v Mých místech nás protáhla svým závodním autem i akrobatickým tréninkem na kruhu, focením charitativního projektu pro týrané a opuštěné psy, kadeřnictvím, kde pomáhají dívkám, kterým padají vlasy. Zašli jsme na fyzioterapii, kde prozradila své osvědčené triky, jak ulevit bolavým zádům, i na kosmetiku – tam pro změnu přiznala svůj nejhorší „kosmetický” hřích. Zjistěte, jestli se ho nedopouštíte také.

Co na ni prozradili trenéři autorallye a akrobacie? Jak ji coby „kapelnici“ respektuje její bývalý spolužák? Jak Olga pomáhá dívkám, které přišly o vlasy? Jak se cítila v ateliéru, kde byl hlavním objektem pes z charitativního projektu? Kam chodí relaxovat a jaké je nechat si dát na obličej ohromné hlemýždě? Zjistíte z videa nahoře.

Premiéru pořadu Moje místa vysílá Televize Seznam vždy ve středu od 21 hodin, následují Intimní zpovědi.

Pokud jste propásli některá vydání magazínu o českých a slovenských osobnostech, které odtajňují osudová místa svého soukromí i zákulisí pracovního života, najdete je na webu televizeseznam.cz.

Reklama

Doporučované