Hlavní obsah

Vítěz a poražený víkendu v Premier League? Třígólový odchovanec Barcelony a odvolaný trenér Leicesteru

Sestřih toho nejzajímavějšího z 27. kola nejvyšší anglické soutěže.Video: DIGI Sport

 

Reklama

Anglická Premier League měla o víkendu na programu 27. kolo. Po jeho odehrání byl odvolán už pátý trenér v této sezoně, stal se jím Claude Puel z Leicesteru. V sestřihu z nejsledovanější soutěže světa toho najdete ale mnohem víc, mimo jiné i hattrick Gerarda Deulofea.

Článek

Lišky z Leicesteru už mohou s nostalgií pouze vzpomínat na sezonu, kdy vládly anglickému ligovému pelotonu. Od pohádkového zisku titulu uplynou na jaře už tři roky a klub momentálně řeší zcela opačné problémy. Před dnešním domácím zápasem s Brightonem se nachází na 12. příčce tabulky a do utkání půjdou bez odvolaného manažera Clauda Puela.

Sedmapadesátiletý Francouz nuceně skončil po sobotní prohře 1:4 proti Crystal Palace. Leicester čeká na výhru už od 1. ledna a v posledních šesti ligových utkáních hned pětkrát prohrál. Do úterního klání s Brightonem tým povede duo dočasných trenérů Mike Stowell a Adam Sadler, novým manažerem Leicesteru se ale podle zákulisních informací stane v nejbližších dnech trenér Celticu Glasgow Brendan Rodgers.

Naopak pozitivním hrdinou posledního odehraného kola Premier League se stal bezpochyby Gerard Deulofeu. Čtyřiadvacetiletý Španěl se postaral o přesvědčivou výhru 5:1 na půdě Cardiffu. Odchovanec Barcelony dal v rozmezí od 18. do 63. minuty tři branky a na čtvrtou přihrál kapitánovi Watfordu Troyi Deeneymu. Stal se tak prvním hráčem Watfordu od roku 1986, který dokázal v nejvyšší soutěži nasázet hattrick.

Reklama

Související témata:
Watford

Doporučované