Hlavní obsah

Volný čas? U koní. Václav Vydra a Jana Boušková vás pozvou na svůj statek u slapské přehrady

Pozvánka k pořadu Moje místa: Koně Václava Vydry a Jany Bouškové chodí bez podkov a jezdí se na nich bez sedel.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Před natáčením pořadu Moje místa Televize Seznam dostali oba jednoduchý úkol: přinést fotky z představení, na která nejraději vzpomínají. Ten úkol splnila jen Jana Boušková. Václav Vydra neměl čas, byl u koní.

Článek

Václav totiž většinu svého „volného“ času strouhá koním kopyta, aby mohli chodit neokovaní. A správně ošetřit kopyta na „bosý trim“ trvá dlouho. ,„Starám se o dvanáct koní, stihnu dvě kopyta denně. Takže 24 dní v měsíci mám o zábavu postaráno,“ vypočítává herec.

„Máme tu i koňskou kliniku, staráme se o zvířata, která žila konvenčním koňským životem, takže v boxech a s železnými pomůckami na nohou, u nich dlouho trvá, než se adaptují na stav, v jakém se narodili,“ vysvětluje Václav Vydra před stájí, kde koně nejenže nemají boxy, ale ani nejsou uvázaní. Chodí si dovnitř a ven, jak se jim chce.

I jeho žena Jana koně miluje, ale po vážném úrazu už na nich nejezdí. Na statek v Malčanech ale nezanevřela. Právě tady listuje snímky s Radovanem Lukavským, Petrem Kostkou, Josefem Kemrem a dalšími divadelními partnery. Podívejte se na bonusové video situací, které v Mých místech nenajdete.

Premiéru pořad Moje místa Televize Seznam odvysílá ve středu 16. října ve 21 hodin. Následovat budou Intimní zpovědi.

Archivní vydání obou pořadů najdete na webu televizeseznam.cz

Reklama

Související témata:

Doporučované