Hlavní obsah

Všichni žili hokejem. Ale sázkař ze Slovácka na něj zapomněl a vyhrál 16 milionů

Sázkám vévodil v posledních týdnech hlavně hokej. Jeden ze sázkařů z Uherského Hradiště se však obešel bez něj. A vyhrál téměř 16 milionů korun.

Reklama

Článek

Dlouholetý sázkař z Uherského Hradiště si od pátku do neděle vsadil 23 tiketů, do kterých rozložil celkem 45 tisíc korun. Na celkem sedmnácti z nich neměl zisk vůbec žádný nebo zanedbatelný, jenže zbylých šest mu prakticky změnilo život - na prvních třech tiketech vyhrál 15 milionů, zbytek rozdělil mezi další tři.

V bezpochyby nejlepším tiketu svého života, který podal hned třikrát, měl vsazeno na třicet zápasů. Tipoval hlavně výsledky fotbalu. Vsadil na italskou, španělskou, tureckou a kazachstánskou ligu. Na tiketu se objevila ale i česká liga. A právě ta mohla životní úspěch sázkaře překazit. Sparta se na výhru nad Olomoucí doopravdy nadřela, ale i díky ní nakonec mohl muž ze Slovácka slavit.

Podle hlavního bookmakera Fortuny šlo o promyšlený tiket a ne náhodné tipnutí výsledků. „Čas od času se objeví tiket se spoustou příležitostí a obrovským kursem, který prostě vyjde a nás to pak stojí velké peníze. Většinou to bývá spíše dílem náhody, což ale určitě není tento případ. Sestavení takového tiketu mohlo zabrat i několik hodin. Tento klient si poctivě nastudoval, kterým týmům ke konci sezony o něco jde, kdo má jakou motivaci,“ zhodnotil hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Reklama

Doporučované