Hlavní obsah

Yemi A.D. připravuje festival Ynspirology

Yemi A.D. ve studiu Slavných.Video: Veronika Farářová

 

Reklama

Yemi A.D. je všestranným umělcem a podnikatelem. Kromě vytváření choreografií vede například vlastní produkční společnost nebo režíruje a hraje.

Článek

„Je toho fakt velká spousta, čemu se věnuji. Před nedávnem jsme dodělali livestreamovou reality show, která byla z jedoucího vozu napříč republikou. Teď připravujeme Tvoje tvář má známý hlas, do toho se chystám na cestu do Španělska. Jedu tam s celým týmem a máme tam beach office. To znamená, že pořád pracujeme, ale na pláži. Připravuji také jednu show pro americkou televizi, je toho hodně,“ říká Yemi A.D.

Yemi se proslavil jako tanečník, ovšem jádro jeho činností se nyní točí kolem event managementu.

„Vedu tým Jet Productions, zabýváme se eventovým managementem, to znamená, že vytváříme akce na klíč. Od konferencí, sportovních utkání po launche nových produktů. Druhá divize je digitální a to jsou obsahy na sociální média, kampaně a tak dále,“ přibližuje Yemi.

Tanec je pro Yemiho ale stále výrazným elementem.

Neberu, že tanec je to, co nás učí ve škole. Tanec je naše kulturní dědictví. Převod toho, co slyšíme, do pohybu. Nikdy tak nemůžu říct ‚ty neumíš tancovat‘, protože takový člověk neexistuje,“ shrnuje svůj postoj k tanci a talentu Yemi A.D.

Pořad Slavní sledujte každý všední den od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované