Hlavní obsah

Za dvě hodiny musím být úchvatná, naráží Jitka Sedláčková na komedii, ve které hraje titulní roli

„Jé, ono zvoní pořád stejně, žádná hudba, prostě zvonek,“ rozplývá se Jitka Sedláčková ve „své“ škole, kam chodila od první třídy.Video: Pavol Martaus

 

Reklama

Herečka Jitka Sedláčková je živel. V pořadu Moje místa ukáže, kde vyrůstala, kam jezdila na víkendy, kde v páté třídě spřádala plány na emigraci… A kde je jí dobře dnes.

Článek

Najde Jitka v Čerčanech cukrárnu, do které chodila na meruňkovou zmrzlinu? To zjistíte večer, v premiéře pořadu Moje místa. Teď prozradíme, co si vybavila, když mezi nádražím a cukrárnou narazila na turistickou značku. „Možná jsem ji malovala já. Dědeček byl totiž aktivním členem klubu turistů a bral mě s sebou značkovat. Měla jsme svůj kyblíček, terpentýn a hadřík, maminka mě v sobotu vypravila, já s dědečkem jsme nasedli do vlaku a přispěli jsme k tomu, že v Česku máme nejlepší síť turistických značek v Evropě,” vzpomíná Jitka.

Při natáčení jsme herečce splnili přání navštívit „její” základní školu. „Mendíků 1000, tuhle adresu nikdy nezapomenu,” říká před budouvou v Michli. A na chodbě si vzpomene, do kterého kouta ji paní učitelka vykazovala, když dostala záchvat smíchu. „Tím jsem byla pověstná. Na chodbě jsem se snažila vysmát se a jakmile jsem se vrátila do třídy, začala jsem znovu,” směje se Jitka.

Jaká jsou další Jitčina osudová místa? Proč jí principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský podal pomocnou ruku? Proč se jí bojí režisérka Mirjam Landa? Čím fascinuje dirigenta Libora Peška a jaké vlastnosti po ní zdědil syn Filip?

Premiéru pořadu Moje místa sledujte v Televizi Seznam vždy v úterý ve 20:00. A jako vždy následují ve 20:30 Intimní zpovědi.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Tentokrát si navíc můžete zasoutěžit o vstupenky na představení je úchvatná! v Divadle Na Jezerce, ve kterém Jitka Sedláčková hraje titulní roli „nejhorší divačky na světě“. Tu, kterou ve filmu hrála Meryl Streepová. Více informací na Instagramu Televize Seznam: https://www.instagram.com/p/BveUACdlsFk/.

Reklama

Související témata:

Doporučované