Hlavní obsah

Zabalit pivo, dres a šálu a příští stanice hokejový šampionát. Z Prahy vyrazil první hokejový expres

Speciální vlak s fanoušky odjel na hokejové MS.Video: Daniel Andrisák, Seznam Zprávy

 

Reklama

Z Hlavního nádraží v Praze vyrazil speciální vlak pro hokejové fanoušky. Hokejový expres ještě před odjezdem pokřtil hokejista Tomáš Rolinek. Na palubě speciálu je i vagon s pípou.

Článek

Český národní tým vypravil společně s Českými drahami speciální vlak pro fanoušky směřující na hokejové MS na Slovensku. Český tým hraje v pátek první zápas ve skupině se Švédskem a i díky spolupráci s národním vlakovým dopravcem bude mít v hledišti velkou podporu. Ještě před odjezdem vlak pokřtil kapitán mistrů světa z roku 2010 a majitel bronzové medaile z MS na Slovensku 2011 Tomáš Rolinek.

Bývalý reprezentant hráčům a fanouškům popřál, ať se turnaj vydaří ještě lépe, než se to povedlo jeho týmu v roce 2011. Útočník pardubického Dynama vlak pokřtil společně s generální ředitelem Českých drah Miroslavem Kupcem a sládkem plzeňského pivovaru Václavem Berkou.

Hokejový expres vyrážel v ranních hodinách z pražského Hlavního nádraží. Natěšení fanoušci v dresech a šálách odjeli do dějiště šampionátu v Bratislavě, kam by měli dorazit po obědě.

Hokejoví příznivci mohou využít i služeb konkurenční soukromé společnosti RegioJet, která do Bratislavy vypraví vlak Sport Express. Spoje obou společností budou české fanoušky vozit po celou dobu šampionátu.

Reklama

Doporučované