Hlavní obsah

Zásobovali kokainem Prahu. Policie ukázala, jak dopadla dealery. Stovky dalších má na seznamu

U zadržených dealerů kriminalisté našli statisíce korun v hotovosti, ale také větší množství drog.Video: Hanuš Hanslík

 

Reklama

Pražská policie zadržela dva cizince, kteří zásobovali Prahu velkým množstvím kokainu. Policie před zadržením dealery dva měsíce sledovala a podrobně zdokumentovala, komu drogy dodávají. Vyšetřování teď čeká také dvě stovky odběratelů, kteří kokain velmi pravděpodobně distribuovali dál.

Článek

Prodejce drog zadržela policie v ulici V Jirchářích v centru metropole. Zveřejnila také video, které zatýkání ukazuje. Pochlubila se i fotografiemi z domovní prohlídky (vše můžete vidět ve videu v úvodu článku).

Kokain od dvou zadržených cizinců podle policie odebírali zaměstnanci pražských barů, restaurací a dalších podniků. Policie předpokládá, že drogy dále distribuovali. Vyšetřování tak pokračuje a může rozkrýt rozsáhlou distribuční síť kokainu.

U zadržených dealerů kriminalisté našli statisíce korun v hotovosti, ale také větší množství drog. Kokain měli různě poschovávaný. Byl například v botách nebo pod víčkem nádrže u auta.

Oba muži ve věku pětatřicet a čtyřicet let zadržení vůbec nečekali a policejní zásah je zaskočil. Teď jim hrozí až deset let vězení.

Reklama

Související témata:

Doporučované