Hlavní obsah

Závody na jednorožcích. Takhle Angličané regenerovali po výhře nad Tuniskem

Foto: Profimedia.cz

Na start dostihového závodu jednorožců se postavila čtveřice anglických fotbalistů.

Reklama

Anglie se v úvodním utkání na mistrovství světa vykoupila až v 91. minutě. Těsné vítězství 2:1 nad Tuniskem se ale i přesto musí náležitě oslavit, a tak Angličané zkusili závody na jednorožcích.

Článek

Angličtí fanoušci se už nervózně smiřovali s remízou. V úvodním utkání mistrovství světa proti Tunisku sice poslal Albion do vedení kapitán Harry Kane, ale po hloupém penaltovém faulu Kylea Walkera srovnával Ferjani Sassi.

Když už se zdálo, že zápas spěje k překvapivé remíze, poslal Angličany v nastavení zpátky na koně, nebo spíš jednorožce, spasitel Kane. Těsnou výhru nad Tuniskem totiž čtveřice fotbalistů oslavila během volného dne závodem na nafukovacích jednorožcích.

+2

Na start se postavili Kieran Trippier, Jordan Pickford, Jesse Lingard a Harry Maguire. Ačkoliv oficiální výsledky neznáme, zdá se, že pro titul si dojel obránce Leicesteru Maguire. Zatímco pravý bek Tottenhamu Trippier se jako žokej neosvědčil a převrátil jednorožce hned po startu.

Jestli Angličanům uvolněná atmosféra pomůže, uvidíme už v neděli. Vylepšit reputaci si budou chtít na účet nováčka šampionátu z Panamy.

Reklama

Související témata:
Harry Maguire

Doporučované