Hlavní obsah

Známá herečka a návrhářka se staly módními tvářemi

Life is a fashion.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Jedna je známou návrhářkou, druhá známou českou herečkou. Josefina Bakošová a Ester Geislerová. Potkaly se na střední škole.

Článek

Následně spolu chodily na brigády. Ester pracovala u Josefiny a jejího manžela. „Pořád jsme měly chuť spolu něco udělat. Josefina měla hrozně hezký projekt, se kterým mě chtěla oslovit,” říká Ester Geislerová. S dětmi malovaly na látky, a každá látka byla tím pádem originálně pomalovaná.

„A pak se z té látky ušily mamince těch dětí na míru šaty, halenka nebo košile. Mně se tenhle projekt líbil a oslovila jsem Ester, protože má dvojčata,” vysvětluje Josefina Bakošová.

A dnes spolu tvoří kreativní duo Ester a Josefina. Zahájily spolupráci dětskými kabelkami. Jsou to kabelky a hračky v jednom. „Na čele té kabelky byl příběh, jenž děti mohly měnit, protože tam byly fragmenty z filcu, ve kterých byly magnety. Každá byla originální,” vysvětluje Ester Geislerová. Následně přišla kolekce pro dospělé - triček Manifesto s manifestačními větami. „Také se nám rozjel Instagram Ester a Josefina, kam mám lidé posílají jejich vztahové komunikace.”

Nyní jsou tváří 2. ročníku Life is Fashion. „Moc rády se zúčastníme. Budeme tam mít i ta trička, a já tam budu také osobně se svojí značkou,” říká Josefina Bakošová.

Jak obě ženy přicházejí na nápady, jsou jejich, nebo je do jejich práce zapojený ještě někdo? Prozradí úvodní video.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam, najdete ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované