Hlavní obsah

Tři hodiny vysílání a desítky hostů. Seznam bude u největší demonstrace od roku 1989

Televize Seznam nabídne unikátní pohled na možná největší protest od roku 1989.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Generál Petr Pavel, Ivan Trojan, Zdeněk Svěrák a další desítky hostů, více než 10 kamer, záběry z vrtulníku… Televize Seznam připravuje přenos z možná největší demonstrace od roku 1989. Demonstrující na ní chtějí v neděli 23. června vyjádřit nesouhlas s premiérem Andrejem Babišem a ministryní spravedlnosti Marií Benešovou.

Článek

Již osmá demonstrace letošního roku. Na Václavském náměstí se naposledy sešlo 120 tisíc lidí. Organizátoři slibují, že nedělní akce, která začíná od 16:30, bude mít účast ještě vyšší. Jednalo by se tak o největší protest od roku 1989. A zpravodajství Seznamu bude u toho s jedním z nejnáročnějších televizních projektů ve své historii.

Na Letné bude mít více než 10 kamer, nabídne záběry ze střech, z vrtulníku i rozhovory s účastníky demonstrací nebo jednotlivými vystupujícími. Pozvání přijal kromě již zmíněných Petra Pavla, Ivana Trojana a Zdeňka Svěráka také psycholog Radkin Honzák, herečka Iva Pazderková nebo mladí influenceři Karel „Kovy" Kovář a Johny Machette.

Speciální vysílání začíná v neděli 23. června v 16:15 a během více než 3 hodin programu nabídneme rozhovory ze studia i přímo z Letenské pláně. Sledovat budeme živě i okolí místa demonstrace, a nabídneme tak rovněž informace o hromadné dopravě nebo preventivních přípravách záchranných složek.

Už v předchozích dnech jsme zjišťovali, jak se na protest připravují lidé z regionů a jak se na demonstrace dívají lidé mimo Prahu. Do studia byli pozváni také zástupci vládního hnutí ANO.

Reklama

Doporučované