Hlavní obsah

Agrofert zrušil akci na Čapím hnízdě pro tisíce lidí

Foto: Profimedia.cz

Farma Čapí hnízdo.

Reklama

Už tuto sobotu se měl konat rodinný den pro 6 000 lidí na proslulé farmě nedaleko středočeských Olbramovic.

Článek

Počkejte, velké akce zruší až po rodinném dni na Čapím hnízdě. Podobnými úvahami se bavily sociální sítě poslední týden. Společnost Agrofert, která akci plánovala až pro šest tisíc lidí, ovšem sobotní akci zrušila. Se zprávou přišel online magazín Neovlivní.cz.

Podle mluvčího Karla Hanzelky toto rozhodnutí už padlo dříve a není ovlivněno posledními dny, kdy tempo růstu nákazy covidem-19 je v zemi ve srovnání se sousedními státy nejrychlejší. „Již před prázdninami jsme se rozhodli, že vzhledem k epidemiologické situaci akci raději letos neuspořádáme,“ uvedl na dotaz Neovlivní.cz mluvčí Hanzelka.

Tradiční akce s názvem Agrofert Rodinný den & letecká show měla na Čapím hnízdě nedaleko Olbramovic začít v sobotu v poledne a končit v šest večer. Předpokládaná účast byla okolo šesti tisíc lidí a Agrofert jako pořadatel sliboval celodenní „zábavný program plný aktivit pro malé i velké“. Rodinný den původně vycházel přesně do volební kampaně lídra hnutí ANO a majitele Agrofertu Andreje Babiše, připomíná server.

Reklama

Doporučované