Hlavní obsah

Ať si má dcera dělá, co chce, hlavně, ať ji to baví, říká herečka Lucie Zedníčková

Lucie Zedníčková se rozpovídala o svých i dceřiných hereckých začátcích.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Oblíbená herečka Lucie Zedníčková se rozhodla být herečkou už v útlém dětství. Na konkurzy ji brával děda. Už tehdy si nedokázala představit, že by se živila něčím jiným, než je právě herectví.

Článek

„Už jako malá jsem díky konkurzům byla v pořadu Štěpánky Haničincové s Mahulenou Bočanovou a Michalem Suchánkem. Odmala mě nenapadlo nic jiného, co bych mohla dělat,” zavzpomínala na své dětství herečka.

A není se čemu divit, její maminka pracovala v Černém divadle a otčím Pavel Zedníček, coby známý herec, ji k této profesi inspirovali. Pomyslnou štafetu převzala i hereččina čtrnáctiletá dcera Amélie, která už točí televizní seriály. „Ať dělá, co chce, hlavně ať ji to baví. Když ji tohle bude bavit, jsem ráda, že dělá, co ji baví. Když přestane být herečkou a bude chtít být malířkou, nebo vyrábět hodiny, ať to dělá, mně je to fuk,” odpověděla Lucie Zedníčková na otázku, co říká na dceřinu začínající televizní kariéru.

S herečkou jsme se setkali před jejím představením „A do pyžam!“, ve kterém přes léto hraje na letní scéně Harfa. Během rozhovoru si také představila, co by dělala, kdyby měla neomezené prostředky a nemusela by vydělávat. A o co se jedná? To se dozvíte v úvodním videu, které je součástí Magazínu Slavní. V premiéře jej můžete sledovat na Televizi Seznam každé úterý od 21:00.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

A sledujte nás také na Facebooku.

Reklama

Doporučované