Hlavní obsah

Miloš Čermák o stand-upu: Vtip je matematika, hádanka a detektivka

Foto: David Neff, Seznam Zprávy

Hostem Jednoho procenta je… Miloš Čermák!

Reklama

Článek

Jedno procento je podcast, kam si já, Miloš Čermák, zvu zajímavé a zábavné hosty. Je fajn si popovídat s lidmi, kteří vám mají co říct a s kterými je příjemné strávit čas. No a tentokrát jsem tím zajímavým a zábavným hostem… já.

Úplně vidím vaše otřesené výrazy. „Vážně?“ říkáte si. „Vážně ten člověk pozval do podcastu sám sebe?“ Ne tak docela. Ano, přijal jsem pozvání, ovšem od Roberta Vlacha. Ten mě pozval do Ostravy, a to na opravdu výjimečné natáčení – podcast trvající pět hodin. V Jednom procentu dnes uslyšíte jeho závěrečnou hodinu.

Zpovídá mě tedy Robert Vlach, úspěšný autor knížky Na volné noze, která vyšla nejen v Česku, ale i v řadě jazyků včetně angličtiny na celém světě v nakladatelství HarperCollins.

Tématem byly stand-upy, moje „druhá kariéra“, jak to Robert nazval, a já mu to hned vyvrátil s tím, že je to spíše součást mé kariéry první a jediné. Ale protože stand-upy sice dělám, ale zas tak často o nich nemluvím, tak snad to pro vás bude zajímavé.

Vítejte v páté sezoně Jednoho procenta. Díky, že posloucháte i čtete. Zvu vás teď do ostravského studia a předávám vedení Robertu Vlachovi. Příjemný poslech!

Jedno procento

Co byste dělali, kdyby vám v telefonu zbývalo jen poslední procento baterie? Jaká je vaše nebezpečná myšlenka? Bude za deset let svět lepší, nebo horší než dnes? Jedno procento je podcast Miloše Čermáka s lidmi, kteří ho zajímají a baví.

Vychází na Seznam Zprávách, na Spotify, v Apple Podcasts a dalších aplikacích.

Archiv Jednoho procenta najdete tady, další podcasty Seznam Zpráv tady. Co máme zlepšit? Který díl vás bavil nejvíc? Své postřehy, podněty a tipy nám můžete posílat na audio@sz.cz.

Reklama

Doporučované