Hlavní obsah

Avo toast je módní záležitost. Foodblogerka Kamu vám poradí, jak ho správně připravit

Česko vstává s Radkem Hrdinou.Video: Háta Sassmannová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Do rubriky Česko vstává si Radek Hrdina tentokrát pozval foodblogerku Kamilu Rundusovou alias Kamu. K snídani spolu vytvořili avo toast.

Článek

Na Instagramu sleduje Kamilu Rundusovou, vystupující pod přezdívkou Kamu, téměř 100 000 lidí. Foodblogerka také nedávno vydala vlastní kuchařku. V ní se věnuje mimo vaření také cestování. „Miluji českou kuchyni, vařila jsem ji ve dvanácti letech jako první, takže to je moje srdcovka. Ale mám ráda všechny kuchyně, co používají zdravé a chuťově výrazné věci,” popisuje Kamu.

Foodblogerka ve studiu Rána na gauči své kuchařské umění také předvedla. Uvařila avo toast, což je hodně módní záležitost. A prozradila třeba i to, jak správně oloupat avokádo.

Celý pořad Ráno na gauči sledujte každý všední den od 6:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Související témata:

Doporučované