Hlavní obsah

Balzerová oslavila narozeniny v kůži hraběnky. Na přání od přátel nestačím odpovídat, říká

Eliška Balzerová po představení Hraběnka oslavila své 69. narozeniny. Který z dárků jí udělal největší radost? Video: Barbora Marková

 

Reklama

Charismatická herečka Eliška Balzerová oslavila krásné 69. narozeniny. Na svoji oslavu po představení Hraběnka, kde hraje hlavní roli, pozvala i náš štáb.

Článek

„Od rána mi přejí kamarádi a přátelé, nestačím odpovídat. Do dárků jsem se ještě nedívala, jsou zabalené. Dostala jsem ale hodně knih a to já ráda, protože hodně čtu,“ říká Eliška Balzerová, která momentálně hostuje v divadle Palace v představení Hraběnka.

I na svůj narozeninový den se převtělila do Elizabeth Anny Marie, hraběnky z Lansdorfu a ze Scheinbergu, která se po dlouhých letech vrací na svůj znárodněný zámek slavit svoje sedmdesátiny. „Já jsem hrála široký záběr rolí, i komických. Teď je to ale příjemná změna, ta vážná a charakterní role hraběnky,“ uzavírá oslavenkyně.

Jaké dárky jí udělaly nejvíce šťastnou? Koukněte se v úvodním videu. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Související témata:

Doporučované