Hlavní obsah

Čechům už není jedno, co nosí pod kalhotami. Nejraději mají na trenkách pandy

Čechům už není jedno, co nosí pod kalhotami. Nejraději mají na trenkách pandy, nebaví je oranžová barva.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Česká rodinná firma Jakuba Kofroně už 10 let prodává originální spodní prádlo, a to především trenky. Zatímco dnes prodají okolo stovky trenek denně, ne vždy byli v prodeji úspěšní. Například trenky s potiskem holínek byly doslova „přešlap vedle“.

Článek

K zákazníkovi se od prvotních návrhů dostanou trenky nejdříve za půl roku. Vlastní designy se dlouho vymýšlí a konzultují, než se pošlou do výroby. A zatímco dříve trenky šila maminka zakladatele firmy Jakuba Kofroně, dnes se jedná o profesionální výrobu.

Celá rodina se ale ve firmě angažuje stále, a to zvláště před vánočními svátky nebo Valentýnem, kdy je objednávek až trojnásobek oproti běžnému provozu.

Značka El.Ka vznikla při vysokoškolských studiích Jakuba, dařit se jí začalo po rebrandingu a představení setů trenek pro celou rodinu. Jak navrhování trenek vypadá a jak probíhá focení kampaně, uvidíte v reportáži nad článkem.

Reklama

Doporučované