Hlavní obsah

Čechům už není jedno, co nosí pod kalhotami. Nejraději mají na trenkách pandy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Na každý nový článek vám budeme posílat upozornění do emailu.

Čechům už není jedno, co nosí pod kalhotami. Nejraději mají na trenkách pandy, nebaví je oranžová barva.Video: Anita Baselová, Seznam Zprávy

 

Reklama

Česká rodinná firma Jakuba Kofroně už 10 let prodává originální spodní prádlo, a to především trenky. Zatímco dnes prodají okolo stovky trenek denně, ne vždy byli v prodeji úspěšní. Například trenky s potiskem holínek byly doslova „přešlap vedle“.

Článek

K zákazníkovi se od prvotních návrhů dostanou trenky nejdříve za půl roku. Vlastní designy se dlouho vymýšlí a konzultují, než se pošlou do výroby. A zatímco dříve trenky šila maminka zakladatele firmy Jakuba Kofroně, dnes se jedná o profesionální výrobu.

Celá rodina se ale ve firmě angažuje stále, a to zvláště před vánočními svátky nebo Valentýnem, kdy je objednávek až trojnásobek oproti běžnému provozu.

Značka El.Ka vznikla při vysokoškolských studiích Jakuba, dařit se jí začalo po rebrandingu a představení setů trenek pro celou rodinu. Jak navrhování trenek vypadá a jak probíhá focení kampaně, uvidíte v reportáži nad článkem.

Reklama

Doporučované