Hlavní obsah

České sklo slaví úspěch ve světě. Radost může dělat i vám

Foto: Crystalex.cz

Kolekce Home nabízí stolní sklo, vázy, dekantéry a mísy, které propůjčí jakémukoliv prostoru jednoduchou krásu domova.

Reklama

aktualizováno •

Výroba skla má v Čechách letitou tradici. Největším výrobcem skleněných produktů v tuzemsku, který zároveň patří mezi největší výrobce na světě, je všem dobře známý Crystalex. Seznamte se s novinkami, které si pro vás přichystal.

Článek

Již více než 50 let nesou produkty Crystalex ochrannou známku Bohemia Crystal, která zaručuje tu nejvyšší kvalitu materiálu a výrobních procesů. Crystalex vyrobí na 50 milionů skleněných výrobků ročně, které posílá do 80 zemí světa. Není proto divu, že se firma rozhodla pro změnu svého loga. Původní modrozlaté logo nahrazuje nové, svěží, elegantní a hlavně nepřehlédnutelné logo, které znázorňuje křišťálovou korunku.

Moderní, ne zasloužilí

Crystalex má ke změně jasný postoj: Chceme být moderní, nikoliv zasloužilí. Uvedení nového vizuálu jasně a srozumitelně komunikují, a to jak vlastním zaměstnancům, kteří jsou hybnou silou těchto změn, tak obchodním partnerům a koncovým spotřebitelům. Především k nim bude směřovat nový firemní web a e-shop, kampaň na sociálních sítích a také připravovaný návštěvnický okruh pro organizované exkurze.

Foto: Crystalex.cz

SEAFALL: Dotkněte se tajemství širého moře s těmito jedinečnými rumovkami, zdobenými mořskými hady a leviatany. Tradiční motiv evropských námořníků vás přenese do světa bájných zvířat a tajemných břehů.

Nový Crystalex ale není jen o novém logu, má ambice stát se spolutvůrcem trendů ve sklářské branži. Již od roku 2020 uvádí na trh produktové novinky, za nimiž je příběh a konkrétní designér, a to jak v oblasti designových tvarů nápojového skla, tak v široké škále dekoračních technik. Crystalex využívá možná nejširší spektrum zdobných metod skla na světě.

Dokonalý dárek

I vy se můžete stát hrdými majiteli produktů Crystalex. Ty by totiž neměly být jen vystavené kdesi ve vitríně nebo v obýváku, ale měly by se stát součástí každodenního života lidí. V Crystalexu chtějí, aby produkty lidi spojovaly a staly se součástí speciálních příležitostí i oslav. Mohou být také dokonalým vánočním dárkem. Ze široké nabídky si jistě vyberete vhodný výrobek pro každého člena rodiny.

Foto: Crystalex.cz

ALCHEMIST: Dva zlaté motivy volně parafrázují alchymickou a astrologickou symboliku, a na sklo jsou tištěny kouzelně jemnými linkami. Jen se podívejte skrze sklenku a nechte oba magické znaky překrýt – jakou budoucnost v nich vidíte?

Kolekce Beauty je určena pro zvláštní příležitosti a pro jedinečné osoby. Každý set je navržen profesionálními umělci. Stylové vzory z této kolekce jsou ideálními dárky nebo mohou sloužit jako perfektní servis pro výjimečné okamžiky. Dejte své rodině, kolegům i dalším osobám najevo, jak moc si jich vážíte. S Crystalexem je to snadné už jen díky tomu, že všechny produkty kolekce Beauty jsou prodávány v luxusním balení, včetně dárkové kartičky.

Svíčky pro dokreslení atmosféry

Světlo a sklo k sobě patří jako hořící krb a třeskutá zima. Proto se Crystalex rozhodl vytvořit jedinečnou sérii svíček, které nabízejí ve třech verzích: skořicová Cannal Orange, květinová Pretty Woman a dřevitá Santal Sensual. Svíce hoří v decentně sprejovaných sklenicích z broušeného křišťálového skla, které dá nejlépe vyniknout jejich kouzelnému svitu. I svíčky jednotlivých sérií jsou zákazníkům zasílány v dárkovém balení.

Foto: Crystalex.cz

Crystalex vytvořit jedinečnou sérii svíček, které nabízí ve třech verzích: skořicová Cannal Orange, květinová Pretty Woman, a dřevitá Santal Sensual

+2

Toto je sponzorovaný text tvořený ve spolupráci se zadavatelem. Článek nevytváří redakce Seznam Zprávy.

Doporučované