Hlavní obsah

Českou Miss 2018 se stala Lea Šteflíčková. Podívejte se na nej okamžiky finále

Video: Jan Hrubeš

 

Reklama

aktualizováno •

Českou Miss 2018 se stala Lea Šteflíčková. Na druhém místě je Jana Šišková, která získala titul Česká Miss Supranational 2018. Třetí místo patří Tereze Křivánkové, jež se pyšní titulem Česká Miss Earth 2018. Kromě korunek a možnosti soutěžit na mezinárodních soutěžích si dívky odnášejí i ceny za více než milion korun.

Článek

Celý přímý přenos finále České Miss 2018, který přenášela Televize Seznam, odstartoval úvodním tanečním číslem, do jehož závěru „přitančil” Martin Dejdar. Právě on byl hlavním moderátorem večera. Dění v zákulisí pak mapovala moderátorka Televize Seznam Veronika Farářová.

K obzvlášť povedeným momentům patřila přehlídka šatů inspirovaná stým výročím od založení samostatného československého státu. Podíleli se na ní čeští a slovenští návrháři. Cenu za nejlepší národní kostým České Miss si odnesly návrhářky Veronika Šťastná a Margit Bouchalová.

Video: Seznam Zprávy

Úspěch sklidila i tradiční promenáda v plavkách. Dívky si ji ostatně vyzkoušely na soustředění v Chorvatsku, kde vznikal i speciál Televize Seznam Cesta k Miss.

O hudební vystoupení se v ostravské multifunkční aule Gong podělili Adam Mišík, Nico, Jan Nedvěd a Mariana Prachařová. Hlavní pěveckou hvězdou pak byla Dara Rolins.

Nejzásadnější momenty z přímého přenosu České Miss si můžete pustit v úvodním videu.

Reklama

Doporučované