Hlavní obsah

Chris a Manish. Chlapi z pořadu „Jak nás vidí svět" v Praze. Podívejte se, jak si užívali v Čechách

Chris a Manish, dvojice z pořadu „Jak nás vidí svět" na výletě v Praze.Video: Pavol Martaus, Seznam Zprávy

 

Reklama

Jak nás vidí svět. To je pořad, který už tři roky baví stále více diváků. Ti si zkrátka zamilovali skupinku cizinců z celého světa, kteří ochutnávají české jídlo, poslouchají českou hudbu a komentují události v naší zemi. Nejznámějšími se stalo duo Chris a Manish. Oba dva poprvé navštívili Prahu.

Článek

Chris, původem z Maurcia, a Ind Manish se stali přáteli i mimo kamery. Vděčí za to producentce pořadu Ivaně Benešové. Po třech letech, co se znají konečně dorazili do země, jejíž jídlo a všechno možné komentují z australského Sydney.

Praha překvapila zejména Manishe: „Je to úžasná zkušenost. Bál jsem se, jak tady přežiju, ale upřímně – nikdy jsem zatím neviděl tak nádherné místo. Jsem nadšený, že jsem tady. Moc si vážím této zkušenosti," prozradil s naprostým ohromením sympatický Ind.

Chris byl nadšený z českého piva, ale i jídla. Jak sám prozradil, ochutnal, co se dalo. Vše kyselé, vše sladké, vše hořké. Manishovi nejvíce zachutnal langoš, a to hlavně z prostého důvodu. Zapůsobilo na něj to, že langoše připravují v okénku přímo před jeho očima. Je mu tak jasné, co bude jíst.

Co všechno stihli a zažili v Čechách? A jak je vítali na letišti čeští fanoušci? Podívejte se na následující video, které je součástí pořadu Ráno na Seznamu, který se vysílá každý všední den od 7 do 9 hodin.

Návod k naladění Televize Seznam najdete zde.

Reklama

Doporučované