Hlavní obsah

Jak princ ke svobodě přišel. Řekne to kniha o Harrym a Meghan

Foto: Shutterstock.com

Princ Harry a vévodkyně Meghan.

Reklama

Konec mylných představ o životě Harryho a Meghan. Královští korespondenti Omid Scobie a Caroly Durandová chystají biografii o vévodovi a vévodkyni ze Sussexu.

Článek

Zdá se to dávno, ale teprve 8. ledna Harry a Meghan oznámili, že mají v plánu vzdát se role předních členů královské rodiny. Od té doby se pár přestěhoval do USA, stále je ale vystaven spekulacím v britských bulvárních médiích. Biografie s názvem Nalezení svobody: Harry, Meghan a formování moderní královské rodiny by tomu měla udělat konec. Autoři si dali za cíl rozehnat mylné představy okolo života prominentního páru a slibují náhled pod pokličku fungování královské rodiny.

Kniha prý nabízí podrobný popis skutečného příběhu Harryho a Meghan a odhalení neznámých podrobností jeho života.

+6

Nakladatelství avizovali, že autoři knihy mluvili s nejbližšími lidmi z okruhu slavného páru. Objevily se i informace, podle kterých poskytli rozhovory dokonce i samotní „Sussexovi“. Ti to sice nepotvrdili, ale britským médiím už přijde velmi pozoruhodný a vypovídající fakt, že spolupráci nijak nevyvrátili a proti chystané biografii se neohradili.

„Jestli Harry a Meghan skutečně dali biografii zelenou, nechápu proč,“ diví se ve sloupku v listu The Guardian Arwa Mahdawi. Podle ní by si pár, než začne vyprávět svůj vlastní příběh, měl oddechnout a vyhnout se mediálním nástrahám. „Děje se toho docela dost a možná brzy zjistí, že ne všichni teď zoufale potřebují slyšet o Harrym a Meghan,“ dodává.

Kniha dvojici prezentuje už podle první tiskové zprávy velmi pozitivně.

„Tato kniha je čestný, upřímný a odzbrojující portrét sebevědomého a vlivného páru, který se nebojí porušit tradici a vydat se na novou cestu,“ uvádí nakladatelství HarperCollins.

„Cílem knihy je vylíčit skutečný život Harryho a Meghan, páru, který pomocí humanitární a charitativní práce stále inspiruje mnoho lidí po celém světě,“ říkají Scobie a Durandová. Podle slov autorů mají k dispozici materiál, který by jim pomohl ukázat skutečný příběh vévody a vévodkyně. Omid Scobie je novinář z amerického magazínu Harper's Bazaar, Carolyn Durandová píše o královské rodině už patnáct let.

„Omid Scobie a Carolyn Durandová vytvořili podrobný popis příběhu páru, který je založen na pravdě, nikoli na spekulacích. Tahle biografie ukazuje krásu jejich milostného příběhu,“ řekla Carrie Thorntonová, redaktorka Day Street Books.

Kniha by měla vyjít 11. srpna.

Reklama

Doporučované