Hlavní obsah

Přijde mi, že si Babiš čísla okolo vládní čtvrti vycucal z prstu, říká V centru primátor Prahy Hřib

Ptejte se společně s Karlem Kovářem (Kovy) pražského primátora Zdeňka Hřiba.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Pražský primátor Zdeněk Hřib (Piráti) v posledních týdnech upoutal pozornost celou řadou kroků. Vyvěsil na magistrátu tibetskou vlajku. V metru včera cestující mohli slyšet jeho hlášení k výročí dvaceti let ČR v NATO. Jaké problémy podle jeho názoru trápí Prahu? Jak je hodlá vyřešit? Ptali jste se společně s Kovym v dalším díle pořadu V centru.

Článek

Zdeněk Hřib byl zvolen pražským primátorem v listopadu 2018 po podzimních komunálních volbách, ve kterých Piráti v Praze získali 17,07 % hlasů. Po volbách společně se svojí Pirátskou stranou a zastupiteli Prahy sobě a Spojených sil pro Prahu vytvořili v hlavním městě koalici, která má dohromady 39 křesel v zastupitelstvu hlavního města.

Moderátorem dnešního dílu je jeden z nejúspěšnějších českých youtuberů Karel „Kovy“ Kovář. Na sociálních sítích ho sledují stovky tisíc fanoušků a diváků. Patří mezi nejvlivnější mladé lidi v České republice.

Kdy bude dostaven Pražský okruh? Stydí se za to, jak vypadá centrum hlavního města? Přijal by jako primátor čínského prezidenta? Proč nebude mít Praha pandu? Podívejte se na rozhovor v úvodním videu.

Pořad V centru sledujte ve středu od 20:00 na Televizi Seznam, našem webu a Facebooku.

Reklama

Doporučované