Hlavní obsah

Debbie Brown: Kolekce šatů Mystery Me je hodně vyzývavá

Muzikálové herečky nafotily šaty návrhářky Debbie Brown.Video: Dominika Nováková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Je mladá, krásná a jiné ženy jsou díky ní také krásnější. Návrhářka společenských a svatebních šatů Debbie Brown fotila novou kolekci se známými muzikálovými herečkami.

Článek

Kolekce Mystery Me něco zakrývá a něco odhaluje. „Chtěla jsem to mít trošku perverznější, mám ráda sexy styl, sexy tematiku, takže většina mých modelů, i z předešlé kolekce, je hodně vyzývavá,” vysvětluje Debbie Brown.

Svůdnost modelům Debbie Brown opravdu nechyběla, ruku v ruce s ní šla i elegance a nápaditost. „Snažím se být jiná, pro mě je inspirací hodně lidí z mého okolí. A hlavně se snažím inspirovat a snažím se být v tom samém kroku se zahraniční scénou,” říká návrhářka.

Do jednoho kousku se oblékla herečka a zpěvačka Eva Burešová. Červené šaty od Debbie Brown jí skutečně sedly. Outfit na společenské akce většinou vybírá společně se svojí maminkou. „Ona kdysi bývala modelka a vlastně na poslední tři premiéry mi dokonce šaty sama šila. Opravdu má dobré nápady, vždycky to funguje. Ale rozhodně, pokud bude nějaká nejbližší akce, tak bych ráda oblékla ty, které jsem dneska nafotila, protože jsem se do nich zamilovala,” říká Eva Burešová.

Kromě společenských šatů navrhuje Debbie Brown i šaty pro nevěsty. Kolik takové šaty stojí, se dozvíte úvodním videu.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované