Hlavní obsah

Dnes večer v TV Seznam: Kdo je vrchní lichožroutka, kdo vyhraje derby a co chce Hamáček od Babiše?

Dnes večer v TV: Moje Místa, Sport Speciál, Výzva.

Reklama

Co vás čeká ve večerním programu naší Televize Seznam? Podívejte se na ochutnávku hlavních pořadů.

Článek

20.00 - Moje místa: Vrchní lichožroutka

Českým čtenářům ukázala svět Harryho Pottera, se spisovatelem Pavlem Šrutem pak odhalila, kdo jsou ti, kteří pojídají ponožky. Výtvarnice, grafička a režisérka animovaných filmů Galina Miklínová dala podobu lichožroutům, tvorům, kteří způsobují, že z páru ponožek vždycky jedna zmizí a zůstane jen lichá. Kde vytváří své unikátní postavičky, kde se zrodil Hihlík, Padre a spol.? O vyrůstání v galerii, přátelích ze spisovatelské obce i mateřských touhách promluvila Galina Miklínová v pořadu, který ukazuje VIP zákulisí, kam se lidé běžně nepodívají. Průvodkyní pořadu je Blanka Kubíková.

Galina Miklínová - žena, která stála za úspěchem Lichožroutů.Video: Seznam Zprávy

21.00 - Special: Derby pražských „S“

V sobotu nás čeká již 289. derby slavných pražských klubů. Kdo má větší šance tentokrát? Slavia, která si drží druhou příčku, nebo Sparta potýkající se s nevyrovnanými výkony?

21.30 - Výzva: Jan Hamáček

O kolik ministerstev si řeknou sociální demokraté v případné vládě s ANO? A ukončí ČSSD jednání o vládě, pokud Andrej Babiš zahájí rozhovory s ODS? Nový předseda strany Jan Hamáček ve Výzvě Jiřího Kubíka.

22.00 - Výzva: Peter Weiss

Vyřeší rezignace vlády premiéra Roberta Fica politickou krizi na Slovensku? Po vraždě novináře Jána Kuciaka a ostré kritice podal předseda slovenské vlády demisi. Pomůže to vrátit důvěru Slováků v politiky? Nejen o tom se slovenským velvyslancem Peterem Weissem ve Výzvě Jindřicha Šídla.

Už máte naladěnou Televizi Seznam?

Reklama

Doporučované