ČlánekFoto: Michal Šula, Seznam ZprávyK první půlce listopadu neodmyslitelně patří svatomartinské hody.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyLákavá nabídka restaurace La Republica v centru Prahy.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyZa menu stojí šéfkuchař Filip Štěrba.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyV podniku Altány Kampa si lze pochutnat na foie gras, vyhlášené francouzské delikatese.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyKdo si chce užít vše, musí sáhnout hlouběji do kapsy.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyŠéfkuchař Peter Ftorek…Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy... připravuje trhané kachní maso.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyTím ale nabídka nekončí.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyJe libo pečené stehno?Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyNebo snad kachní škvarky?Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyJen se zakousnout.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyNa husu lákají i tradičnější hospody, třeba žižkovská U SaduFoto: Michal Šula, Seznam ZprávyTakto chystá husu šéfkuchař Lokálu Korunní Lukáš Heřman.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyStehno, pořádná porce knedlíků, zelí.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyTalíř pro jedlíky.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyProč husa? Podle jedné z legend svatý Martin nechtěl být biskupem, schovával se v husníku, ale husa ho prozradila. Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyČtvrt husy přijde na pár set…Foto: Michal Šula, Seznam Zprávy... přesto je zájem obvykle tak velký, že bez rezervace to nejde.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyOchuzeni nejsou ani ti, kteří maso nejí.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyBistro Happy Bean má veganské menu.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyTakhle husu ze seitanu chystají.Foto: Michal Šula, Seznam ZprávyA takhle ji dostanete. Přijde na 339 korun.
Foto: Hluk, který trenéři nemohou přeřvat. Tak se fandí na hokeji v Česku6:20 • Michal Šula, Michal Turek, Tomáš Svoboda