Hlavní obsah

Dřina a zábava i bez ledu. Brankář hokejové reprezentace vám ukáže, jak se trénuje přes léto

Podívejte se na trénink brankáře hokejové reprezentace a ruského Severstalu Čerepovec Dominika Furcha.Video: Adam Sušovský, Seznam Zprávy

 

Reklama

Podívejte se, jak vypadá trénink hokejových brankářů přes léto. Na jeden takový vás zavede český reprezentant Dominik Furch.

Článek

Hokejisté se prý brankářům smějí, že si místo tvrdého tréninku v tělocvičně házejí míčky. Ale i to může být docela fuška, alespoň to je vidět na tváři zpoceného gólmana Dominika Furcha. Právě český reprezentant Seznam na jeden takový trénink v hokejovém centru HTC Praha vzal. A byla to zábava.

Těžké činky, sprinty nebo kolo vystřídaly cviky na rovnováhu, reflex a obratnost. Žonglovat s tenisáky a překonávat překážky, udělat kotrmelec vzad a vzápětí vyskočit nad úroveň svého pasu? Ani to není problém. Podívejte se, co všechno brankář hokejové reprezentace musí umět.

Dominik Furch byl poslední čtyři sezony jasnou jedničkou Avangardu Omsk v ruské KHL, tam bude v dresu Čerepovce působit i v příští sezoně. V osmadvaceti letech má za sebou i dvě účasti na mistrovství světa (Moskva 2016 a Paříž 2017), byl i členem českého výběru na letošní olympiádě v Jižní Koreji.

Reklama

Doporučované