Hlavní obsah

Faily slavných: Jak to vypadá, když se retuše fotografií nepodaří

Ne vždy se retuše fotek podaří.Video: Kristýna Gregorová, Seznam Zprávy

 

Reklama

I mistr tesař se někdy utne! A to platí všechny, i pro grafiky. Když ale slavní zveřejní fotku, kde mají obě ruce pravé, rozdíl mezi pasem a boky větší, než má panenka Barbie, nebo se pozadí fotky mění s rostoucími svaly a objemem vlasů, může to být trošku ostuda.

Článek

Pokud jste třeba Emily Ratajkowski a vaše ňadra jsou médii, čtenáři i followery označována za nejkrásnější na světě, nemůže vám to pokazit jedna špatně vyfocená titulka. Jsou prostě outfity, kde to správná podprsenka ani ruce ve správné pozici nezachrání. Pak musí přijít na řadu Photoshop. Ten je ale třeba ohlídat! Přesněji grafika, který vám při korekci prsou smaže i kus náhrdelníku.

To Kylie Jenner má dokonalou postavu i obličej. A je jedno, kolik plastických chirurgů za tím stojí. I přesto se tahle mladá maminka občas ve svém těle cítí nesvá. A protože je to sestra Kardashianek, je jasné, že nejdůležitější je rozdíl mezi obvodem pasu a boků. U fotky, kterou jsme našli, je ale rozdíl tak markantní, že si „hýbajících” futer v pozadí všimli i jindy shovívaví fanoušci.

U Rihanny nechápeme už to, jak může jeden den postovat fotku, na které je „krev a mlíko“, druhý den takovou, kde má čtyřicet kilogramů i s postelí, a u obou předstírat, že jsou aktuální. To prostě není fyzicky možné. Ani kdyby se vám faraon mstil celou noc. Když ale zveřejnila foto z karnevalu, okamžitě se strhla vlna kritiky, že Riri poněkud nakynula. A teď si vezměte, kdyby ti lidé hodnotili originál? U fotky je totiž zřejmé, že se o originál nejedná. To, co bylo povolené a dole, někdo povytáhl nahoru a zpevnil. Jak jinak si vysvětlit šestý modrý nehet, který ten někdo zapomněl vymazat? Hups!

I zpěvačka Beyoncé má jako většina celebrit pocit, že musí vždycky vypadat perfektně. Jenže člověk prostě není pokaždé jako chodící reklama na korzety. Řešit se to dá třeba portréty. Followeři se nažerou a Beyoncé může zůstat celá. Ale s těmi to nejde navždy. No a když nezabere ani tukožroutská polévka, přijde na řadu domácí retušování. Ale dámy, bacha! Zásadní rada! Když stojíte na schodech a zužujete stehna, musíte dávat pozor, aby schody zůstaly rovné!

Celý pořad Slavní sledujte v každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE

Reklama

Související témata:

Doporučované