Hlavní obsah

Finalisté Muže roku pod palbou otázek. Kdo z fešáků nejlépe uspěl?

Známe finalisty Muže roku. Který z nich má největší šanci vyhrát?Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Letošní finalisty Muže roku jsme vám v našem pořadu Slavní už ukázali. Tentokrát jsme každému z nich položili jednu otázku. Zajímá vás, jak obstáli?

Článek

Letošní ročník soutěže Muž roku už delší dobu zná své finalisty. Finálovou dvanáctku porota vybrala ze sedmi stovek přihlášených adeptů. Mezi soutěžícími jsou studenti, fitness trenéři, ale i jeden doktor.

„Všímali jsme si hlavně charisma. Chtěli jsme, aby to byla různorodá dvanáctka, což myslím, že se povedlo, protože ta letošní dvanáctka je opravdu různorodá, co se týká od blonďáků po černovlasé, ale i barvou pleti. A myslím, že je to dobře, protože se soutěž trochu otvírá Evropě a světu, pět vítězů poletí reprezentovat Českou republiku na mezinárodní soutěže,“ říká pořadatel Muže roku David Novotný.

„Myslím, že ta dvanáctka bude fajn a bude na co koukat. Jenom ať si to užijí, ať teď makají do finále, dřou, ať vypadají co nejlépe. Ať se můžou nejlépe reprezentovat a pak si to finále užijí,“ vzpomíná na své loňské vítězství syn známého zpěváka Matyáš Hložek.

Po vzoru svého předchůdce se letos do soutěže přihlásila i další známá tvář, syn Pavla Trávníčka, herec Pavel Dytrt. „Kluky vybíráme nejen podle vzhledu, je to kombinace všeho. Hledáme takový ‚x‘ faktor, aby byli krásní, charismatičtí a příjemní. A také aby byli přirození a sami sebou,“ uzavírá David Novotný.

Finále Muže roku se uskuteční 24. srpna v Náchodě. Na slavnostním galavečeru zazpívají třeba Leona Machálková, Markéta Konvičková nebo Václav Neckář.

Jak kluci obstáli pod palbou otázek? Podívejte se na video. Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované