Hlavní obsah

Model Dubovický: Muž roku byla obrovská sranda, otevřelo mi to dveře

Bronzový Muž roku 2016 Miroslav Dubovický a jeho dvojče Martin v pořadu Slavní.Video: Barbora Marková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Bronzový Muž roku 2016 Miroslav Dubovický v létě uspěl na světové soutěži krásy. Českou republiku reprezentoval na Men Universe a obdržel 1. cenu za nejlepší tělo v Evropě a 2. místo v rámci světa.

Článek

Má za sebou řadu úspěchů, a to nejen z modelingového světa. Martin Dubovický od 11 let dělal bojové sporty. Přes karate a taekwondo se dostal ke kickboxu, kde začínal v light contactu a postupně přitvrzoval, až skončil v K-1 zápasech. Jak v light contactu, tak ve full kontaktních disciplínách vyhrál tituly vicemistra světa a Evropy.

I když se Miroslav Dubovický ve světě modelingu pohybuje několik let, s oblékáním sám nezápasí a nechává si poradit. „Já to většinou nechávám na profících. Někdy jim ale do toho mluvím, mám rád španělskou módu,“ řekl Seznamu Dubovický.

Na Muže roku, kdy si v roce 2016 z finálového večera odnášel bronzové umístění, vzpomíná rád. „Otevřelo mi to dveře, obzory a rozhodně mě to ještě posunulo dál. I když je to seriózní soutěž, užili jsme si s kluky spoustu legrace,“ dodává model. Ujít si nenechá ani letošní finálový večer Muže roku. „Já budu určitě fandit. Je to úplně jiné, když to vidíte takto z druhé strany, když jste to sami zažili,“ doplnil model.

Málokdo ví, že Miroslav má dvojče k nerozeznání, bratra Martina. „Kdo nás nezná, tak si nás pořád plete. I když teď už si myslím, že jsme dost rozliční,“ říká Dubovický.

Oba bratři na sebe nedají dopustit a navzájem se velmi podporují. „Pamatuji si, když brácha soutěžil, tak jsem to neskutečně prožíval. Občas to není jednoduché,“ říká bratr známého modela.

Celý rozhovor s bratry Dubovickými si můžete pustit v úvodním videu.

Reklama

Související témata:
Miroslav Dubovický

Doporučované