Hlavní obsah

Fotbalový reprezentant Dočkal míří z Číny na hostování do Philadelphie, agent prozradil podrobnosti

Otava o Bořku Dočkalovi.Video: Luděk Mádl, Seznam Zprávy

 

Reklama

Český fotbalista Bořek Dočkal si po čínské lize vyzkouší další exotickou soutěž.

Článek

Bořek Dočkal odchází na hostování z čínského Che-nanu do Philadelphie, do týmu účastníka americké Major League Soccer (MLS). První zápas může stihnout už o víkendu proti týmu New England Revolution.

„Bořek Dočkal teď právě sedí v letadle a míří na Floridu, kde je tým Philadelphie na soustředění. Měl by tam absolvovat také zdravotní prohlídku a podepsat smlouvu,” vysvětluje Jakub Otava z agentury Sport Invest, která Bořka zastupuje.

Bývalý fotbalista Sparty přestoupil do Číny přesně před rokem a za Che-nan odehrál 23 zápasů s bilancí čtyř branek a pěti asistencí.

Dočkal se ve Philadelphii potká s bývalým spoluhráčem ze Sparty Jeanem-Fabricem Picaultem, který na Letné působil v roce 2015.

Ve Philadelphii hrají v tamním týmu NHL také hned čtyři čeští hokejisté. Dočkal se může potkat s Jakubem Voráčkem, Radkem Gudasem, Michalem Neuvirthem a nově také s Petrem Mrázkem.

Ve videu nad textem se podívejte na část rozhovoru s Jakubem Otavou, generálním ředitelem agentury Sport Invest, která Dočkalův transfer organizovala.

Reklama

Související témata:

Doporučované