Hlavní obsah

Herečka Eva Čížkovská a její zajímavé role

Eva Čížkovská ve studiu Slavných.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Herečka Eva Čížkovská má za sebou řadu rolí, některé z nich byly i peprnější, ovšem dnes už se na vše dívá jinak.

Článek

„To už mi neodpáře nikdo. Svlékání mi nevadí, ale dneska už bych do toho nešla. Ta role Ály k tomu směřovala, dokonce mi nabídli dublérku. Zvažovala jsem ji, ale pak jsem si říkala, že bych ráda využila tanec, který jsem mnoho let dělala a jejž miluji. Navíc jsem si říkala: co když dublérka nebude mít takové tělo, nebude se mi líbit. Raději jsem to tedy zahrála sama,“ říká Eva Čížkovská k roli striptérky z Discopříběhu.

„Děti z toho popravdě moc nadšené nebyly, ale vždycky se s tím srovnaly. Doma jsme o všem mluvili otevřeně,“ svěřuje se Eva Čížkovská.

Kromě televizní tvorby se ale herečka věnuje i divadelnímu herectví. Nazkoušela hru Drahá legrace.

„Je to volné pokračování Blbce k večeři. Je to takové mé dítě, miminko. Protože je to první představení, kde jsem byla nejen produkční, ale i producent,“ pochlubila se Eva Čížkovská.

V představení se kromě Evy v roli designérky představí Josef Carda v alternaci s Pavlem Kikinčukem v hlavní roli. Další rolí je finanční kontrolor, v ní se představí Jan Šťastný a Jan Čenský. Zahraje si i Barbora Petrová a další.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den premiérově od 10:30 a v repríze od 18:45 na celoplošné Televizi Seznam. Jak ji naladit? Poradí praktický návod.

Reklama

Doporučované