Hlavní obsah

Ilona Csáková, jak ji neznáte. Vzala syny, manžela a vyrazila s námi zkusit golf a štípat šindele

Moje místa: S Ilonou Csákovou netradičně na golf, za lidovými řemesly a do Beskyd.Video: Blanka Kubíková, Seznam Zprávy

 

Reklama

Pochází z Chebu, vyrostla v Klášterci nad Ohří, studovala v Mostě, kvůli kariéře se přestěhovala do Prahy, kvůli lásce do Brna. Přesto jsme pořad Moje místa natáčeli v Beskydech. Sem totiž začala s manželem jezdit, když čekali prvního syna.

Článek

S těhotenstvím v osmatřiceti letech má spojené procházky na Pustevnách, proto se sem často vrací. Tentokrát jsme půvabné dřevěné Jurkovičovy stavby zastihli pod lešením, o to víc se Ilona těší, až budou příští rok v plné parádě.

V Čeladné jsme připravili pro Ilonu překvapení: objednali jsme golfového trenéra na zdejším hřišti. „Vždycky jsem chtěla tento krásný sport umět, ale několikrát jsem ho zkusila a nešel mi,“ přiznává.

Trenér zpěvačku, která s nadsázkou přirovnává golfovou hůl k vařečce, a jejího mladšího syna Dominika naučí držet patr, upraví postoj i způsob švihání, tak se podívejte, jak uspěli na greenu. Jak ovlivňuje její způsob hry „Maďar v ní“? Postaví se s podobnou chutí i ke zkoušení několika řemesel ve Valašském muzeu v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm a jak její zručnost ohodnotí místní šindelář a drátenice?

V rožnovském skanzenu mluví zpěvačka o svém tatínkovi, další osudoví muži jejího života toho naopak hodně prozradí o ní: manžel Radek Voneš řekne i to, co je pravdy na pravidlu, že „starší“ matky jsou úzkostné, osmiletý syn Daniel, proč nemá rád, když máma doma zpívá, a šestiletý Dominik přispěje svérázným názorem na bohatství.

Sen o rodině si tedy zpěvačka na poslední chvíli splnila, velký profesní sen vás možná překvapí: nesouvisí totiž se zpíváním ani s rolí v divadle.

Pořad Moje místa sledujte premiérově každý pátek od 20:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Sledujte Seznam Zprávy i na Facebooku.

Reklama

Doporučované