Hlavní obsah

Ivan Trojan je pro mě ikona, máme spolu krásný příběh, říká Kubařová

Hostem nového dílu Ušáku byla herečka Veronika Khek Kubařová.Video: Jaromír Bosák

 

Reklama

S podzimem se na obrazovkách České televize opět objeví i populární StarDance.

Článek

Fanoušci tance a známých osobností budou mít o sobotní večerní zábavu postaráno. Až do finálového večera se bude moci titulem úřadující královny tohoto seriálu pyšnit loňská vítězka Veronika Khek Kubařová.

Veronika si svou účast na tanečním parketu užila. I když s přibývajícími díly se zvyšovala únava a samotné finále a čas těsně před ním byly fyzicky velmi náročné. Přece jen, soutěžící posledních pár týdnů probouzeli k životu i svaly, na něž už dávno zapomněli, že vůbec existují. Zároveň ale královna posledního ročníku přiznává, že trénink i samotná vystoupení jí v konečném efektu pomohly i při práci na jevišti, protože daleko lépe vládla vlastním tělem.

Hlavní témata Ušáku s Veronikou Khek Kubařovou

01:36 - Proč sbírá kopřivy?

03:50 - Vzpomínka na StarDance

08:03 - Je výhodou v účasti ve StarDance být herečka?

09:59 - Jak jí účast ve StarDance pomohla při hraní

11:05 - O rodičích, odchodu na internát a herectví

14:02 - Jaké to bylo hrát Markétu Lazarovou a další velké role

17:01 - Jaký má vztah k sociálním sítím

20:37 - Jaké to je, když vás režíruje Ivan Trojan

23:38 - Co ji čeká v nejbližší době

Na celý díl se podívejte ve videu v úvodu článku.

Velkým pozitivem byla pro Veroniku ta skutečnost, že celým ročníkem StarDance a nakonec i finálovým večerem ji doprovázel v roli konkurenta i její velký kamarád Matouš Ruml. Nejenže spolu tihle dva studovali, ale zároveň působili i ve stejném angažmá. Znají se za ta dlouhá léta opravdu více než dobře. Veronika o Matoušovi mluví jako o svém bratrovi, opravdu mají velmi blízký vztah. Proto nebylo jejich finálové soupeření až tak vyhrocené, jak by třeba mohlo být, výhru přáli jeden druhému, nakonec byla o chlup šťastnější Veronika.

Veronika Khek Kubařová má za sebou celou řadu velkých divadelních rolí. Zahrála si Julii, Ofélii, Markétu Lazarovou a mnohé další. V současné době působí v Dejvickém divadle, kde se kromě jiných skvělých herců potkala i s Ivanem Trojanem. Potkala se s ním už dříve při filmové a televizní práci, ale divadlo, to je přece jen jiný svět. Zároveň získala v Dejvicích i zkušenost s Trojanem-režisérem při zkoušení hry Zásek. Určitě to nebyla úplně jednoduchá práce, protože režisér Trojan je na herce stejně přísný jako sám na herce Trojana. Ale výsledný tvar jistě stojí za to.

V nejnovějším díle Ušáku se můžete dozvědět i to, jaký vztah má Veronika Khek Kubařová k sociálním sítím všeho druhu. A proč se na jejím Instagramu objevují tak často fotografie květin a různých přírodních zákoutí. Ušák číslo 161 vám nabídne i recept na čaj z kopřiv, vzpomínky na dětství v Rakovníku i Veroničiny pocity z toho, že v současné době natáčí pokračování úspěšné pohádky Tajemství staré bambitky, kde se opět potkává s Ondřejem Vetchým nebo Tomášem Klusem.

Pořad Ušák vychází na Seznam Zprávách v premiéře každou neděli v 17:00.

Reklama

Doporučované