Hlavní obsah

Jak se stát chystá porcovat ČEZ a proč ho Babiš neovládl

Reportéři Seznamu: Zuzana Kubátová o zákulisí zprávy o chystaném dělení ČEZu v rozhovoru se Sabinou Slonkovou.Video: Sabina Slonková

 

Reklama

Známá reportérka Sabina Slonková za kulisami velkých případů, kterým se věnovala redakce Seznam Zprávy.

Článek

Perspektivní část ČEZu, do níž by přišly solární, větrné a další „zelené“ elektrárny, energetické služby a distribuce, může stát nabídnout k prodeji. Na obzoru je tak obří privatizace. Manažeři ČEZu mají rozdělení firmy připravit ve spolupráci s úředníky ministerstev financí a průmyslu. Zatím se ale na přípravě obří transakce pracuje především v centrále ČEZu.

Tyto a další informace zjistila analytička redakce Seznam Zprávy Zuzana Kubátová a natočila o nich pořad Peníze, nebo život.

Co se do reportáže nevešlo? Co se aktuálně děje a proč se šéfovi hnutí ANO Andreji Babišovi dosud nepodařilo mocensky ČEZ ovládnout?

O tom si povídají autorka zprávy Zuzana Kubátová s respektovanou novinářkou Sabinou Slonkovou. Rozhovor je součástí pořadu Reportéři Seznamu. Celý pořad si můžete pustit pod článkem.

Reportéři Seznamu: Se Sabinou Slonkovou o kauze ČEZ mluvila redaktorka Zuzana Kubátová. O prezidentské debatě Jiří Kubík. A o příběhu Mašínových Jaroslav Gavenda.Video: Sabina Slonková

Reklama

Doporučované