Hlavní obsah

Jak začít den? Pořádným protažením, radí osobní trenérka

Rozhovor s osobní trenérkou.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Málo pohybu a jiná strava se na nás po zimě podepsaly. Pokud jsme v mrazivém období nic nedělali, je to vidět nejen na našich postavách, ale také na kondici. Jak si zlepšit fyzickou formu a čím začít, radila v Ránu na gauči osobní trenérka Radka Vandasová.

Článek

Máte větší bříško? Podle toho se nejvíce pozná, čím vším jsme se v posledních měsících živili. Všechny čokoládky, hamburgery nebo pivo se postupně podepisují právě v této oblasti. I když víte, že je to váš případ a potřebujete se po zimě dostat do kondice, „nepřepalte“ to. „Jestli vaše tělo není zvyklé na pohyb a zdravou stravu, nedávejte si vysoké cíle. Začněte postupně,“ radí osobní trenérka Radka Vandasová. Velké nároky sami na sebe bychom nemuseli zvládnout, a tak rychle jak jsme začali, bychom i skončili.

Každý pohyb od probuzení se počítá. Dokonce i první protažení v posteli, kdy sami sebe přesvědčujeme, že už musíme vstávat. Jaký sport je pro nás nejvhodnější a co si v našem jídelníčku na jaře raději odpustit? A je potřeba rada odborníků? To vše se dozvíte v rozhovoru nad článkem.

Celý pořad Ráno na gauči sledujte každý všední den od 7:00 na celoplošné Televizi Seznam.

Jak naladit Televizi Seznam u vás doma? Praktický návod ZDE.

Reklama

Doporučované