Hlavní obsah

Jídlo kolem sebe už neházím, začínám tíhnout k duchovnu, říká známý youtuber FattyPillow

FattyPillow ve studiu Slavných na Televizi Seznam.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Statisíce fanoušků nadšeně sledují jeho přejídání se před kamerou. Karel Sivák alias FattyPillow je populární český youtuber a bavič. Šlehačku a chipsy teď ale vyměnil za cestu k sobě. Začal hubnout a založil další kanál, který má jeho proměnu dokumentovat.

Článek

„Mám už strach o svoje zdraví, beru antidepresiva. Jsem trochu šáblej. Většina těch problémů, které mám, jako úzkost, stres, jsou způsobené tou obezitou,“ svěřil se v pořadu Slavní FattyPillow.

Mladík původem z Třebíče se nejdřív pokoušel prorazit jako raper, nakonec v něm ale vyhrála touha bavit svoje okolí. Svůj kanál na Youtube spustil koncem roku 2014. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat, brzy už měl tisícovky odběratelů. „Aktuálně mě na YouTube sleduje 570 tisíc lidí. Asi je furt zajímá, jaký kraviny na internetu dělám,“ říká Karel Sivák. Své fanoušky má FattyPillow ale i na Facebooku nebo Instagramu.

Videa, na kterých rapuje, komentuje své hraní her nebo se neřízeně přejídá, původně natáčel v pokojíčku v bytě své matky, před dvěma lety se ale přestěhoval do Prahy. Teď za ním máma jezdí a jednou za měsíc si s ním video natočí. „Já mu teď jezdím do Prahy pomáhat, protože se nudím, když už nechodím do práce,“ říká máma známého youtubera.

Celý pořad Slavní sledujte každý všední den od 19:30 na celoplošné Televizi Seznam.

Reklama

Doporučované