Hlavní obsah

Jiná liga ve Vacově: Když vás na rohlíky a fotbal pozve Vojtěch Dyk

Putování vrcholí: Jiná liga se utábořila ve Vacově, kam ji na rohlíky a na fotbal pozval Vojtěch Dyk.Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

Letní putování vrcholí. Dozvíte se nejen, jak by Dyk koučoval pražskou Spartu, ale třeba také to, jak vznikal jeden ze sparťanských klubových songů. A jak vypadá fotbal z pohledu dívky, která se rozhodla zkusit to s píšťalkou jako rozhodčí?

Článek

Pátá a poslední zastávka letního putování zavedla protagonisty Jiné ligy do Vacova na Prachaticku. Pozval je tam na své tradiční Fotbalohraní herec a zpěvák Vojtěch Dyk.

Nečekaného setkání ve vacovské pekárně hned Jiří Hošek využil k tomu, aby Dyka vyzpovídal na téma jeho vztahu k fotbalu a hlavně pražské Spartě.

Dozvíte se například, co by se Spartou provedl, kdyby ji třeba někdy koupil od Daniela Křetínského.

Ostatně Vojtěch Dyk už pro Spartu nazpíval i jeden z jejích klubových songů, cover písně Sweet Caroline, která se v originále hrává na londýnském Emirates, když zvítězí Arsenal. Asi nebude náhodou, že se píseň Neila Diamonda „přestěhovala“ na Letnou spolu s Tomášem Rosickým.

Tohle je Dykova verze:

A když probrali trápení Sparty, pozval Vojtěch Dyk protagonisty Jiné ligy i na své Fotbalohraní, charitativní zápas za účasti řady hvězd Real Topu Praha, na který pak na druhý den osobně dorazil na valníku.

Dozvíte se také, jak fotbal vypadá z pohledu dívky, která se rozhodla zkusit to s píšťalkou jako rozhodčí. A uvidíte i groteskní vystoupení dua Hošek – Mádl, které vám na Dykově zahradě předvede, jak (ne)stavět stan.

Reklama

Související témata:

Doporučované