Hlavní obsah

Justin Bieber vyzval Toma Cruise na souboj v kleci, zápas chce uspořádat známý irský bouřlivák

Bieber vs. Cruise v UFC?Video: Seznam Zprávy

 

Reklama

MMA táhne stále více diváků a ti prahnou po stále bizarnějších soubojích. Justin Bieber vyzval k zápasu herce Toma Cruise.

Článek

U pětadvacetiletého zpěváka Justina Biebera jsme zvyklí, že občas vloží na Twitter příspěvek takzvaně „out of nowhere“, tedy bez předchozího kontextu. A přesně to se stalo minulý týden. Justin na Twitteru vyzval herce Toma Cruise do zápasu ve smíšených bojových uměních. V tomtéž příspěvku zároveň označil i Danu Whitea, prezidenta nejslavnější zápasnické ligy světa UFC.

Šestapadesátiletý herec na výzvu nijak nereagoval a zpěvákův tweet nechala bez povšimnutí i UFC. Kdo se výzvy ale chytil, byl známý irský bouřlivák Conor McGregor. Nejslavnější a nejlépe vydělávající zápasník světa napsal, že pokud UFC zápas uspořádat nechce, on to klidně udělá. Zároveň vyzval do zápasu herce Marka Wahlberga. Z takových potenciálních soubojů by mohl vzejít pro pořadatele pořádný balík peněz, což si jistě uvědomuje i McGregor, který od říjnového zápasu s Chabíbem Nurmagomedovem už do klece nenastoupil a ani se k tomu zatím v rámci UFC nemá. Ve světě je tak vnímaný spíše jako podnikatel v alkoholovém průmyslu. Jeho značka Proper Twelve za rok prodejů dosáhla hranice tržeb jedné miliardy dolarů.

K absurdnímu zápasu Biebera s Cruisem ale nedojde. Justin se později omluvil za svůj výstřelek na Twitteru a přiznal, že by od Cruise nejspíš stejně dostal „nařezáno“.

Reklama

Doporučované